Fora

nie ma juz tego

Sortuj:
skoczkZiomal

a ja miałem bo już nie gram n ajwyżej 49 k a obecnie 46k

Ferdynand2606

Ja mam 19k

skoczkZiomal

od 20k ludzie zaczynają wbjać gdzieś koło 25 rangi to nie jest super trudne trzeba tylko wybrać ulubioną postać i wygrywać wszystko jak leci

skoczkZiomal

aha i jak wam się podoba BS to polecam zagrać w clash royale to gra strategiczna w której trzeba zniszczyć wieże króla przeciwnika jest w niej dużo postaci z BS i także bardzo wciąga także możecie ją pobrać w sklepie play.

WarriorFromHell

Mam piątą arenę

WarriorFromHell

A grasz w clash of clans

skoczkZiomal

ja nie gram w COC ale w CR mam 15 arenę

WarriorFromHell

Mój kumpel ma 14

Ferdynand2606

W CR zagram dopiero we wakacje gdzieś, jak będę mieć więcej czasu. Z Edgarem mam 724 puch, z Shelly 673, wbiję w tym sezonie kolejne dwie rangi 25

alraf23
skoczkZiomal napisał:

aha i jak wam się podoba BS to polecam zagrać w clash royale to gra strategiczna w której trzeba zniszczyć wieże króla przeciwnika jest w niej dużo postaci z BS i także bardzo wciąga także możecie ją pobrać w sklepie play.

Ja gram najwyżej miałem 4000 pucharków ale na starym koncie a teraz lekko ponad 2000

TymoAmigo2013
1.sandy

2.Leon

3.kruk

4.jessie

5.emz
Ferdynand2606
Ferdynand2606 napisał:

W CR zagram dopiero we wakacje gdzieś, jak będę mieć więcej czasu. Z Edgarem mam 724 puch, z Shelly 673, wbiję w tym sezonie kolejne dwie rangi 25

Załatwione, top 200 na niektórych serwerach.

Ferdynand2606

Tydzień temu zrobiłem konto Mini | W. Treaty i mam prawie 2k. Na głównym koncie jestem w klubie w top 500 PL happy.png

Ferdynand2606

No i mam na razie 2 rangi 25. Do końca czerwca z Edgarem jak mi się uda wbić R27 to mogę być w top 200.

skoczkZiomal

ja jestem w top 10 pewnie na większości postaciach jaki jest top 1 w tick

Ferdynand2606

Nie pamiętam pewnie coś około rangi 30.

skoczkZiomal

xD bo ja miałem 29 ale potem spadłem DUŻO puszek a potem rzuciłem BS

Ferdynand2606

Z Shelly na jednym koncie wbiłem rangę 26. Za tydzień jak Liga Pucharów się skończy to wbijam 28.

skoczkZiomal

fajnie

TymoAmigo2013
Sandy najlepsza mi brakuje tylko Leona 34007 puszek