Ja mam 19k
nie ma juz tego
od 20k ludzie zaczynają wbjać gdzieś koło 25 rangi to nie jest super trudne trzeba tylko wybrać ulubioną postać i wygrywać wszystko jak leci
aha i jak wam się podoba BS to polecam zagrać w clash royale to gra strategiczna w której trzeba zniszczyć wieże króla przeciwnika jest w niej dużo postaci z BS i także bardzo wciąga także możecie ją pobrać w sklepie play.
W CR zagram dopiero we wakacje gdzieś, jak będę mieć więcej czasu. Z Edgarem mam 724 puch, z Shelly 673, wbiję w tym sezonie kolejne dwie rangi 25
aha i jak wam się podoba BS to polecam zagrać w clash royale to gra strategiczna w której trzeba zniszczyć wieże króla przeciwnika jest w niej dużo postaci z BS i także bardzo wciąga także możecie ją pobrać w sklepie play.
Ja gram najwyżej miałem 4000 pucharków ale na starym koncie a teraz lekko ponad 2000
W CR zagram dopiero we wakacje gdzieś, jak będę mieć więcej czasu. Z Edgarem mam 724 puch, z Shelly 673, wbiję w tym sezonie kolejne dwie rangi 25
Załatwione, top 200 na niektórych serwerach.
Tydzień temu zrobiłem konto Mini | W. Treaty i mam prawie 2k. Na głównym koncie jestem w klubie w top 500 PL
a ja miałem bo już nie gram n ajwyżej 49 k a obecnie 46k