با سلام بر دوست عزیز
خوشحالم که معتقدی اکثر مسابقات تو تبریز برگزار میشه اما من واغلب شطرنج بازان تبریزی اعتقاد داریم که هیات شطرنج تبریز علیرغم فعالیتهای اخیر خود هنوز برای کار جای زیادی دارد و نیازمند تلاش بیشتر است که البته باید قدردان تلاشهای اخیر هیات باشیم
برای شرکت در مسابقات حضوری، با توجه به سطح مسابقات معلوم میشه که آیا می تونین در ان شرکت کنید یا نه مثلا تو مسابقات جام ملتهای آسیا که الان در تبریز برگزار میشه باید عضو تیم ملی باشین تا بتونین شرکت کنین. حتی روز چهارشنبه اجازه ندادن که مسابقات را (به عنوان تماشاگر) از نزدیک ببینم چه رسد به اینکه تو مسابقات شرکت کنم
اما در دیگر مسابقات معمولی امکان حضور و ثبت نام برای همه وجود داره
آیین نامه مسابقات اعلام می کنه که هزینه ثبت نام چقدره و زمان برگزاری مسابقات کی هستش تو مسابقات محلی فقط بیمه ورزشی و هزینه ثبت نام لازمه
اما تو مسابقات رسمی که برای محاسبه ریتینگ به فیده ارسال میشه باید حتما عضو فدراسیون شطرنج ایران باشین که اینکار هم با رفتن به این سابت و پر کردن فرمهای مربوطه و واریز حق عضویت سالانه امکان پذیر هستش
برای اطلاع از وجود یه مسابقه هم باید شانس داشته باشی و حین وبگردی (معادل ولگردی!!!) تو یکی از سایتهای شطرنجی اطلاعیه برگزاری مسابقاتو ببینی
سلام دوستان من تمایل دارم در مسابقات حضوری شطرنج شرکت کنم ولی نمیدونم چطور باید توی مسابقات ثبت نام کنم
اکثر مسابقات شطرنج در تبریز برگذار میشه و من شهروند تبریزم و از این لحاظ مشکلی ندارم!
اگه کسی نحوه عضویت در این مسابقات و شرایطش رو میدونه لطفا در قسمت نظرات کمکم کنه ممنون
برای ثبت نام باید هزینه ای پرداخت کرد؟ و زمان و مکان و نحوه ثبت نام به چه شکل است؟؟؟